Information

Bästsäljare

Transport

abcexpressse

Pris för transport av 0 Kg inom hela Sverige & Finland.

Halv Pall SE (postnr 10-77 - Undantas 62) max 220kg:
179.00 EUR
Halv Pall SE (postnr 78-91) max 220kg:
249.00 EUR
Halv Pall SE (postnr 92-99) max 220kg:
339.00 EUR
Finland Standard:
29.99 EUR
Transaver

Pris för transport av 0 Kg inom hela Sverige & Finland.

Special Halv Pall Hemleverans SE (postnr 10-77 - inte postnr 62) max 220kg:
1779.00 SEK
Special Halv Pall Hemleverans SE (postnr 78-91) max 220kg:
2599.00 SEK
Special Halv Pall Hemleverans SE (postnr 92-98) max 220kg:
3499.00 SEK

Njutning, inspiration och ansvarsfullt drickande.

Alkohol är en del av vår kultur, och en måttfull konsumtion av alkoholdrycker är socialt accepterat. Men vi är medvetna om riskerna för individer och samhälle genom överdriven eller olämplig alkoholkonsumtion. spritovin.se främjar därför måttlig och ansvarsfull konsumtion av alkoholhaltiga drycker.

Vin och spritdrycker har under århundraden skänkt smakmässig njutning som bidrag i sociala sammanhang. Vin har funnits i vår kultur i tusentals år och destillationskonsten i många hundra år. Våra produkter är ett arv i vår kulturhistoria. Ett glas är inte bara en njutning, det kan förhöja viktiga ögonblick. Vi skålar när viktiga avtal sluts, vi firar med champagne när ett nytt förhoppningsfullt år börjar, vi tar en god drink som inledning på en festkväll eller avslutning på en arbetsvecka. Vi njuter av goda viner som en del av eleganta måltider och viktig gemenskap.

Som källa för kultur och konst har våra produkter besjungits av många.Tänk bara på det senaste århundradet med alla konstnärliga etiketter och affischer som konstnärer skapat på uppdrag av olika varumärken. Det finns affischer och etiketter som nu säljs för fantasisummor till samlare vid internationella auktioner.

Men myntet har också som alltid en baksida. Som ledande företag inom området är vi väl medvetna om denna och därför ansvariga för att i alla lägen ta initiativ och medverka till ansvarsfull konsumtion av alkohol. Därför arbetar vi med omfattande projekt och program för att främja en måttlig konsumtion av alkoholhaltiga drycker. Vi vill att våra drycker ska kunna njutas med god eftersmak.

Vårt agerande ska präglas av respekt för det faktum att alkohol kan orsaka skada om den används fel. Vi skall aktivt främja ett ansvarsfullt drickande genom att sprida kunskap och information och genom att spritovin.se produkter marknadsförs och säljs på ett ansvarsfullt sätt. Vi skall också skapa förståelse bland våra medarbetare om effekterna av alkohol bruk och missbruk för att främja en ansvarsfull användning av alkoholhaltiga drycker.

spritovin.se vill begränsa högriskbeteende bland minderåriga och unga vuxna. Därför stöder vi bekämpningen av langning, alkoholkonsumtion bland minderåriga och uppmuntrar till ansvarsfull alkoholkonsumtion bland unga vuxna.

spritovin.se ska präglas av ett genuint socialt engagemang. Företaget främjar ansvarsfullt drickande.

Alkohollinjen

alt=

Alkohollinjen finns för dig som funderar över dina eller någon annans vanor att dricka alkohol. Rådgivning sker per telefon och är helt kostnadsfri och självklart kan du vara anonym.

Ring 020 84 44 48 eller gå in på deras webplats.

 

Alkoholhjälpen

Alkoholhjälpen logo

På Alkoholhjälpen finns material som vänder sig till dig som någon gång har funderat på om du dricker för mycket eller oroar dig för någon annans drickande. Det finns råd och övningar som du kan använda dig av. 

Alkoholhjälpen har även ett forum där du kan diskutera med andra.

DrinkIQ

DRINKiQ är rätt plats för dig som vill veta mer om alkohol och innehållet i din favoritdryck. Webbsajten DRINKiQ har tagits fram för att belysa olika aspekter av alkohol och för att ge dig verktyg till att fatta välgrundade beslut om ditt drickande, inklusive valet att inte dricka.